2011. szeptember 23.

Jön a FilmBox VOD-szolgáltatása

Lassacskán Magyarországon is elindítja lekérhető szolgáltatását az SPI International, amely az egész régióban erősít.

Lassacskán Magyarországon is elindítja lekérhető szolgáltatását az SPI International, amely az egész régióban erősít.

A cég lengyel ágának marketingfőnöke egy hollandiai szaktanácskozáson úgy nyilatkozott: november végén mutatják be a lengyel piacon a FilmBoxLive.com mögé szervezett szolgáltatást, amely indulásakor mintegy hatszáz filmet kínál majd a közönségnek. A szolgáltatás ezt követően jelenik meg Cseh- és Magyarországon, illetve Szlovákiában.

Más vonalon is erősít a térségben az SPI: Romániában két nagy kábelszolgáltatóval állapodtak meg nemrég, hogy azok a korábbinál több csatornájukat veszik fel kínálatukba. A Romtelecom és a UPC Romania mellett hasonló lépésben egyeztek meg az utóbbi társaság anyacégének tulajdonában lévő, nemrégiben freeSATra átkeresztelt csehországi szolgáltatóval is.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.