2010. október 08.

Jön a Google-film

A Facebook történetét feldolgozó The Social Network című film sikerén felbuzdulva egy produkciós cég a Google sztoriját vinné el a mozikba.

A Facebook történetét feldolgozó The Social Network című film sikerén felbuzdulva egy produkciós cég a Google sztoriját vinné el a mozikba. Jelenleg a forgatókönyvírót keresik, a film 2012-ben kerülhet a mozikba.

A Groundswell nevű produkciós cég még augusztusban jelentette be, hogy megszerezték Ken Auletta-tól a Google és alapítóinak történetét bemutató könyve megfilmesítésének jogait. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mikor jut el a mozivászonra a film, a legújabb hírek szerint azonban 2012-re várható a bemutató.

Az első feladatok egyike, hogy a Forbes magazin leggazdagabb amerikaiakat bemutató listája szerint egyaránt 15 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező Sergey Brin és Larry Page sztoriját a mozivászonra adaptálják, úgyhogy jelenleg a forgatókönyíró kiválasztása zajlik. A folyamat jól halad, a Groundswell reményei szerint a következő hetekben eldőlhet, hogy ki írhatja majd a Google-film forgatókönyvét – írja az mmonline.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

4 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.