2012. február 07.

Jön a Lenge Liga

2009-ben indult el a Super Bowl csajos változata. Idéntől ezzel tölthetik el az időt az ″igazi″ amerikai foci szünetében a magyar nézők is.

2009-ben indult el a Super Bowl csajos változata. Idéntől ezzel tölthetik el az időt az ″igazi″ amerikai foci szünetében a magyar nézők is.

Február 9-től hét héten át, csütörtökönként kerül a Sport1 képernyőjére az LFL, azaz a Lingerie Football League. Az NFL csajos verzióját a Super Bowlhoz hasonló Lingerie Bowl zárja majd le. A jéták kommentátora, az NFL magyar hangja, Faragó Richárd és a Sport TV állandó szakértői, Kovács Sándor és Hollai Olivér lesznek.

A női ligát 2009-ben találta ki Mitch Mortaza, azon egyszerű megfontolás alapján, hogy a férfi nézőknek a csinos nők, a kevés ruha, az amerikai foci, a küzdelem és a bajnokság egyaránt erős hívószavak. A sorozatnak volt előzménye: 2004 óta a Super Bowl félidejében rendezték meg, viszont a projekt három éve teljesedett ki.

Azóta a bajnokság két konferenciájában már 12 csapat verseng. Egy-egy alakulat keretében playmate-ek, fitnessmodellek, színésznők, és többféle sportág képviselői játszanak egymás ellen, az arena football szabályai szerint. Az NBA, NFL, NHL és MLB stadionjaiban, legtöbbször teltház előtt feszül egymásnak hét-hét szépség, kizárólag fehérneműben, és csak a legfontosabb védőfelszerelésekben.

Közben a férfiak bajnoksága, a Super Bowl újabb rekordot döntött: a New England Patriots és a New York Giants, utóbbi csapat győzelmével végződő összecsapása a Nielsen adatai szerint 117,7 millió nézőt ültetett a képernyők elé az Egyesült Államokban, s ezzel a valaha volt legnézettebb tévéműsor lett.

A Super Bowl sorozatban harmadik alkalommal döntötte meg a nézettségi rekordot. Tavaly a Green Bay Packer-Pittsburgh Steelers találkozót 111 millióan, előtte egy évvel a New Orleans Saints-Indianapolis Colts finálét pedig 106,5 millióan nézték. A dobogóról így lecsúszott a M.A.S.H. című ttévésorozat 1983-as záróepizódja, amely 105,97 millió nézőt ültetett a képernyők elé - írja az MTI.

Kiszáll a médiából az EMIH

2 órája

A 168 Órát teljes egészében átadják az eddigi kisebbségi tulajdonosnak, Milkovics Pálnak, a Pesti Hírlap tulajdonosának és a Klubrádióban meglévő kisebbségi üzletrész is az övé lesz.