2011. május 30.

Jön a ValóVilág 5

A Szerelem a legfölsőbb szinteken döntője alatt jelentette be a csatorna: már lehet jelentkezni a következő szériába.

A Szerelem a legfölsőbb szinteken döntője alatt jelentette be a csatorna: már lehet jelentkezni a következő szériába.

A Való Világ 4 és a kapcsolt áruként bemutatott Szerelem a legfölsőbb szinteken sikere után nem meglepő a bejelentés, miszerint jöhet a Való Világ ötödik szériája. Az RTL Klub már keresi a Villába vágyókat az ősszel bemutatásra kerülő valóságshow-hoz.

A negyedik szériát Alekosz nyerte, aki aztán ki sem jött a Villából, s a népszerűségére épített párkereső reality zárásaként most vasárnap választott magának menyasszonyt a 19 éves Veronika személyében.

Miközben a VV4 a nézők körében tarolt, a Médiatanácsnál már nem aratott akkora sikert. A hatóság két körben, összesen 232 millió forintra büntette az RTL Klubot, egyfelől a kiskorúak számára káros tartalmak, másfelől burkolt reklámozás miatt.

Utóbbival kapcsolatban a Médiatanács - saját állítása szerint - még engedékeny volt, mivel a termékelhelyezés csak idén január óta engedélyezett, így a tévéknek "szokni kell" a lehetőséget. A Kantar Media közben elkészítette a műsorban megjelent termékelhelyezések elemzését, ez a csatolt dokumentumban tekinthető meg.

Kapcsolódó dokumentumok

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

8 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.