2017. augusztus 18.

Jön a Vuelta az Eurosporton

Hamarosan kezdetét veszi az idei év utolsó háromhetese, a La Vuelta a España.

A spanyol kör augusztus 19-én egy csapat időfutammal indul a franciaországi Nîmesben. Világklasszis versenyzőkből sem lesz hiány az idei spanyol körön. Bodnár Gergő, az Eurosport kommentátora szerint: „Ismét nagyon erős az idei mezőny. Többek között Romain Bardet, Alberto Contador, Vincenzo Nibali, Fabio Aru, Rafal Majka, Ilnur Zakarin, Warren Barguil és a Yates testvérek is indulnak a 2017-es Vueltán. És természetesen Chris Froome, aki az idei Tour de France győzelme után, a spanyol kör megnyerésére készül."

Arról pedig, hogy egyetlen másodpercről se maradjanak le az itthoni kerékpárrajongók, az Eurosport és szakértői csapata, Juan Antonio Flecha, Laura Meseguer és Ashley House fog gondoskodni. Azok számára, akik több részletre és információra vágynak, az Eurosport Player minden szakaszról élő közvetítést és tudósítást kínál a Vuelta ideje alatt.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.