2017. augusztus 18.

Jön a Vuelta az Eurosporton

Hamarosan kezdetét veszi az idei év utolsó háromhetese, a La Vuelta a España.

A spanyol kör augusztus 19-én egy csapat időfutammal indul a franciaországi Nîmesben. Világklasszis versenyzőkből sem lesz hiány az idei spanyol körön. Bodnár Gergő, az Eurosport kommentátora szerint: „Ismét nagyon erős az idei mezőny. Többek között Romain Bardet, Alberto Contador, Vincenzo Nibali, Fabio Aru, Rafal Majka, Ilnur Zakarin, Warren Barguil és a Yates testvérek is indulnak a 2017-es Vueltán. És természetesen Chris Froome, aki az idei Tour de France győzelme után, a spanyol kör megnyerésére készül."

Arról pedig, hogy egyetlen másodpercről se maradjanak le az itthoni kerékpárrajongók, az Eurosport és szakértői csapata, Juan Antonio Flecha, Laura Meseguer és Ashley House fog gondoskodni. Azok számára, akik több részletre és információra vágynak, az Eurosport Player minden szakaszról élő közvetítést és tudósítást kínál a Vuelta ideje alatt.

Pély Barna: a legfontosabb zsűri a közönség

5 órája

Pély Barna szerint a legfontosabb zsűri a közönség A Dal 2020-ban, ezért jó döntés volt, hogy átalakították a műsor pontozási rendszerét, amelyben a nézők a korábbinál nagyobb szerepet kapnak - írja az MTI.