2010. július 27.

Jön a Zimmer Feri 2

Tímár Péter rendező és Kálomista Gábor producer folytatja a Fikász család történetét.

Folyatódik Tímár Péter nagysikerű vígjátéka, a Zimmer Feri. A Fikász család ezúttal a kastélyszálló-bizniszben igyekszik maradandót alkotni.

A rendező-forgatókönyvíró Tímár Péter ötödik közös filmjére készül Kálomista Gábor producerrel. A Zimmer Feri vígjátékot – mely a Megafilm Kft. első filmje volt – olyan közös alkotások követték, mint a 6:3, avagy Játszd újra Tutti, a Moszkvai Filmfesztiválon is díjazott Vakvagányok, vagy A herceg haladéka.

Tímár Péter (a Mielőtt befejezi röptét a denevér, az Egészséges erotika, a Csinibaba, a Csapd le csacsi! rendezője) tizenkét évvel az első sztori után elkészíti a Zimmer Feri folytatását.  A vígjátékban az első rész valamennyi fontos karaktere ismét felbukkan. A Fikász-család vezéralakját, Ferit ezúttal is Reviczky Gábor, feleségét, Vilmát, Pogány Judit formálja meg. Rozi lányukat Kovács Vanda személyesíti meg, férjét, Pistát Szarvas József. A történetben fontos szerep jut az egykori büfésnek, Charlie-nak is, akit ismét Növényi Norbert kelt életre.

A Zimmer Feri 2 című film forgatása augusztus elejénkezdődik, és várhatóan az év végén kerül a mozikba.

Cseppben az élet

15 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.