2012. január 23.

Jön a cseh Netflix

Saját filmkölcsönzőt nyit egy cseh cég, hogy még megjelenése előtt megverje a hazai piacon az amerikai Netflixet. Pénzük lesz az induláshoz.

Saját filmkölcsönzőt nyit egy cseh cég, hogy még megjelenése előtt megverje a hazai piacon az amerikai Netflixet. Pénzük lesz az induláshoz.

A cseh vállalkozás azért indul jó esélyekkel, mert az ország egyik legtőkeerősebb pénzügyi csoportja, a J&T áll mögötte. A vállalkozás a Topfun Media égisze alatt szerveződik, amely Csehország mellett Szlovákiában is piacvezető az online filmletöltés üzletágban.

A cég a nem túl fantáziadús Live Pay-TV néven vezeti be a szolgáltatást, amely elérhető lesz valamennyi platformján, azaz a topfun.tv honlapon, okostévén, illetve androidos és iOS-t futtató mobileszközökön.

A kínálatban rengeteg film, zene, sport és számos gyerekprogram, dokumentumfilm és felnőtt tartalom kap helyet. A Topfun emellett elindított egy több száz sikerfilm letöltését lehetővé tevő platformot is.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.