2017. december 21.

Jön a karácsonyi El Clásico

December 23-án vívják a világ legnépszerűbb bajnoki mérkőzését, az El Clásicót, amelyet Magyarországon kizárólag a Sport1 közvetít élőben, a helyszíni kommentátor Farkas Norbert lesz.

Spanyolországban mindig ünnepnap az El Clásico, de idén a bajnokság sorsolásának köszönhetően különösen nagy buli lesz a két spanyol klub mérkőzése, hiszen a karácsonyi előkészületek utolsó napján, december 23-án nagyjából ebédidőben feszül egymásnak Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csapata.

A televíziós közvetítés 11:45-kor veszi kezdetét, az egyórás felvezető során a műsorvezető Petur András, aki a Hajdu Attila-Vincze Ottó szakértőpáros társaságában elemzi a szezon eddigi eseményeit, és megvitatja, vajon a friss klubvilágbajnok és bajnoki címet védő Real Madridnak sikerül-e közelebb kerülni a listavezető, a fővárosiak előtt 11 ponttal álló Barcelonához, de több a témában szakértő személy is megszólal majd a műsorban. Sőt, még egy hangulatos kis mini-Clásicót is láthatnak az érdeklődők. A műsorfolyam csúcsát jelentő mérkőzést Farkas Norbert a helyszínről, a Santiago Bernabéu stadionból közvetíti.

Címkék: média sport sport1

Sztárok táncolnak októbertől a TV2-n

20 órája

Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével október 10-én, a tervezetthez képest egy héttel később indul a nemzetközi sikerű táncos showműsor.