2016. szeptember 02.

Jön a legeslegújabb Vajna-tévé

Hétfőn este indul a Prime; ötből négy hazai háztartásban lesz egyből elérhető, négy héten keresztül kódolatlan a MindId TV-n.

Három vadonatúj sorozattal és megannyi sikerfilmmel startol a Prime. Szeptember 5-én 21 órától, Az útvesztő című országos premierrel kezdi meg műsorát a TV2 szórakoztatócsatornája. A Gotham, a Scream Queens – Gyilkos történet és a Zoo – Állati ösztön is első évadát is elhozza hazánkba, emellett számos közönségkedvenc is helyet kap a kínálatban. A csatorna szeptember 5-től október 3-ig kódolatlanul elérhető a MinDig TV nézői számára – áll a tulajdonos közleményében.

A Prime minőségi szintre emeli a szórakoztatást, így az országos premierek mellett ismert kedvencek és blockbuster filmek is színesítik a kínálatot. Az indulás hetétől három, hazánkban eddig nem látott sorozattal is erősít a csatorna, hétköznap esténként 22 órától.

Csütörtökönként DC Comics nagysikerű képregényeinek világát eleveníti fel a Gotham, keddenként Ryan Murphy legújabb horror-komédiája a Scream Queens - Gyilkos történet érkezik a képernyőre, szerdánként pedig a Zoo – Állati ösztön tartja majd izgalomban a nézőket. A ráhangolódásról pedig a Gyilkos számok gondoskodik keddtől csütörtökig 21 órától. A délután sem maradhat azonban sorozatok nélkül – olyan klasszikusok pezsdítik fel a hétköznapokat, mint A dadus, a Bűbájos boszorkák, vagy éppen Doktor House. A krimik kedvelőinek pedig a Shark - Törvényszéki ragadozó, a Nyomtalanul és az NCIS:Los Angeles gondoskodik majd újabb felderítetlen helyzetekről - írják.

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

1 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.