2014. február 05.

Jön a lengyel gyerekcsatorna

Magyar és cseh társa után a lengyel közmédia is piacra lép a saját tematikus, gyerekeket megcélzó csatornájával. Indulás február közepén.

Magyar és cseh társa után a lengyel közmédia is piacra lép a saját tematikus, gyerekeket megcélzó csatornájával. Indulás február közepén.

Az ország első digitális multiplexe mellett több kábelhálózaton és műholdas szolgáltatónál is elérhető lesz a TVP ABC műsora. A program elsősorban a 3 és 7 év közötti korosztályt célozza meg, de 12 éves korig kínál szórakozást. A műsorstruktúrába hazai animációs és rajzfilmek éppúgy bekerültek, mint angolnyelv-oktató műsorok, filmsorozatok, magazinműsorok.

Lengyelországban ez lesz az első olyan szabadon fogható tévécsatorna, amely ezt a korosztályt célozza meg – írja az Onet.pl hírportál, amely azt is megemlíti: a TVP ABC egyszerre szolgálja a lengyel nyelv, kultúra és hagyományok megőrzését, terjesztését és vesz részt olyan ügyekben, mint például az olvasásra nevelés.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.