2012. augusztus 27.

Jön a triple-play

Egyre többen fizetnek triple-play szolgáltatásokért – jósolja egy most megjelent elemzés.

Egyre többen fizetnek triple-play szolgáltatásokért – jósolja egy most megjelent elemzés.

Öt év múlva négyszer annyian vesznek majd igénybe triple-play szolgáltatást, mint tavaly év végén, amikor mintegy százmillió volt az előfizetők száma. Így jóval nagyobb bázison bővül majdnem akkora mértékben a piac, mint a korábbi fél évtizedben; 2007 és 2011 között ugyanis ötszöröződött ez a szegmens.

A szakemberek szerint Ázsiára és a csendes-óceán térségére közel 260 millió előfizető jut majd – közülük viszont mintegy 200 millió lesz a kínai. Ez az ország az előrejelzés szerint 40-ről ötszöröz, elhódítva így a világpiac felét. Feltéve, hogy beigazolódik a jóslat.

Az elemzés készítői azzal számolnak, hogy a triple-playes háztartások száma jövőre haladja meg világszinten azokét, amelyek egyetlen szolgáltatásra fizetnek.

Címkék: képernyők harca

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.