Tom Brady, Matt Ryan, Lady Gaga, Faragó Richard, Bencsics Márk, a Sport TV teljes stábja és még sokan mások már gőzerővel készülnek a vasárnap esti nagy ütközetre, az 51. Super Bowlra.

Már csak két nap, és a Super Bowllal véget ér az NFL 2016-os szezonja. A szakértők szerint olyan nagy meglepetés nem ért senkit azzal, hogy a New England Patriots és az Atlanta Falcons jutott a fináléba, és nagyon jó meccset várnak tőlük.

A vasárnap este 22 órakor kezdődő, a mérkőzést felvezető Trash Talk Extra műsorvezetője Szaniszló Csaba, a szakértőcsapat tagjai pedig Buday Zoltán, Kemenes Szabolcs és Kovács Sándor további érdekességeket árulnak el a 2016-os szezonról és a részvevő csapatokról. A hab a tortán az 51. Super Bowl lesz, amit Faragó Richard és a magyar amerikaifutball-válogatott irányítója, Bencsics Márk a helyszínről, Houstonból közvetít.

Zenekedvelőknek idén az extravagáns énekesnő, Lady Gaga koncertje lesz a csemege.

A Sport1 természetesen a Pepsi által szponzorált Halftime Show-t is élőben közvetíti.

Lezárult az AranyCORE zenebajnokság

3 órája

A Foreland lett a zenebajnokság legnépszerűbb zenekara. A zsűri első helyezettje a Fák Alatt Zenekar, a különdíjat pedig az Evilági Zenekar veheti majd át. A zsűri és a közönség összesen 65 dal közül választhatott.

Aranyeső a Viasat Worldnél

23 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.