2018. február 07.

Jön az NCIS Los Angeles kilencedik évada

Február 7-én folytatódik az NCIS Los Angeles, amelynek legújabb epizódjait először a Prime műsorán láthatják a nézők.

Ma este országos televíziós premierrel, az NCIS Los Angeles kilencedik évadának első epizódjával várja a nézőket a TV2 Csoport szórakoztató csatornája.

A csapatnak eddig is számos kihívással kellett szembe néznie, de most házon belül is megoldandó problémák várnak Callen-re és a többiekre. Hetty nyugdíjba vonulása után utódja, Shay Mosley kellően felforgatja az egyébként sem unalmas hétköznapokat. Sam úgy gondolja, Callen új társat keres, de egy észak-koreai támadás is jócskán fejtörést okoz a csapatnak. Hogy hogyan sikerül rendezni a viszonyokat, és milyen ügyek várnak még az NCIS Los Angeles ügynökeire, az a Prime műsorán kiderül a sorozat legújabb epizódjaiban.

Február 19-től a Mindig TV nézői két héten át kódolatlanul élvezhetik a Prime kínálatát. Ekkor térnek vissza a képernyőre olyan kedvencek, mint a Váratlan utazás, a Charlie, majom a családban, A Klinika, az Álomhajó vagy épp az Anna. E mellett premier epizódokkal folytatódik a korábban említett NCIS Los Angeles, a Gotham és az Orville is.

Címkék: média ncis prime sorozat