2011. március 18.

Jön az arab Sky

Egyre több konkrétumot tudni már a Sky arab nyelvű hírtelevíziójáról. Például azt, hogy 2012 első felében startol.

Egyre több konkrétumot tudni már a Sky arab nyelvű hírtelevíziójáról. Például azt, hogy 2012 első felében startol.

A 24 órás hírcsatorna várhatóan a jövő év második negyedévében startol el. „A világ és a térség eseményei azt bizonyítják, hog szükség van egy olyan arab nyelvű televízióra, amely világos és objektív híreket szolgáltat” – fogalmazott a napokban egy sajtótájékoztatón Szultan al-Dzsaber, az Abu Dhabi Media Investment Corp (ADMIC) vezetője. Márpedig az ADMIC az a társaság, amely a British Sky Broadcasting Group-pal (BSkyB) együttműködve elindítja az új médiumot.

A bejelentés szerint az ingyenesen fogható adó startjával egy időben online adással és mobilalkalmazással is jelentkeznek. A csatorna vezetőjét, Nart Bouran-t a Reuters-től szerződtették.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

9 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.