2010. szeptember 02.

Joshi Bharat kispados

Bár a FEM3 csatornán fel-feltűnik szeptemberben, a TV2-n ősszel aligha lesz látható Joshi Bharat - még igencsak képlékeny állapotban lévő - műsora.

Bár a FEM3 csatornán fel-feltűnik szeptemberben, a TV2-n ősszel aligha lesz látható Joshi Bharat - még igencsak képlékeny állapotban lévő - műsora.

Az egykori bábművész szerint fontos a folytonosság, és ezúttal nem szeretné, ha az ORTT helyére lépő Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kivetnivalót találna a műsorában. Joshi Bharat az ORTT figyelmét többször is felkeltő talkshow-jával 2010 tavaszára kivégezte, nyugdíjba küldte a hosszú éveken át nézettségben verhetetlen Mónikát, így a csatornánál mindenképpen számítanak rá. Mivel a TV2-n megszűnt Jakupcsek Gabriella esti talkshow-ja, Liptai Claudia esti, beszélgetős műsora is a múlté, és ezen a területen hiány van a nagy kereskedelmi tévéknél, az indai sorselemző ilyesféle műsort kaphat – írja az Origo.

"Sokszor mondták a vezetők, hogy számítanak rám: jó szellemiségű, tanulságos műsort szeretnék. Komolyan dolgozunk, azon vagyunk, hogy minél hamarabb képernyőn legyek. Felveszünk valamit, megnézzük, javítjuk folyamatosan. Tanultunk a múltból, hasznosítjuk a tanulságokat. Szeretnék olyat csinálni, ami megfelel a törvényi elvárásoknak, és közel áll a lényemhez. Szeretném, ha folytonosság lenne, de mégse olyan legyen, mint a korábbi műsorom volt: több ötlet van, a formát, az arányokat keressük" - válaszolta az [origo] kérdésre.

A TV2 sajtóosztálya megerősítette, hogy Joshi Bharat nem ül tétlenül, részt vesz a produkció előkészítő fázisában - de hogy mikor kerülhet képernyőre, azt még nem döntötték el.