2010. december 15.

Joshi visszatér

A jövő év harmadik napján – egyben első hétfőjén - visszatér Joshi Bharat a TV2 képernyőjére. Demcsákot és/vagy Claudiát kap maga mellé.

A jövő év harmadik napján – egyben első hétfőjén - visszatér Joshi Bharat a TV2 képernyőjére. Demcsákot és/vagy Claudiát kap maga mellé.

Egy ország várta a visszatérését: január 3-tól reggelenként újra a TV2 képernyőjén Joshi Bharat! A csatorna népszerű képernyőse a Mokka Habbal című műsor vezetőjeként, felváltva Liptai Claudia és Demcsák Zsuzsa oldalán, reggel kilenctől köszönti a nézőket – közölte a csatorna.

A Mokka Habbal harminc percben, a Mokkát követő önálló műsorként, állandó szakértők bevonásával igyekszik majd tanácsokat adni számos, a mindennapok során felmerülő témában. A nézők többek között életmódbeli, jogi, vásárlási, spórolási, főzési, szerelmi és öltözködési tippeket is kaphatnak - jelezték.

Június negyedikén „múlt el” a showman műsora, amely többször is kiverte a biztosítékot a médiahatóságnál. Olyannyira, hogy még manapság is fel-felbukkannak az egyes adásokat elmeszelni javasolt vizsgálati jelentések az időközben ORTT-ből NMHH-vá változott testület napirendjén.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

8 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.