2020. június 26.

Jótékonysági koncert és tengernyi híresség az MTV-n

A COVID-19 világjárvány áldozatait segítő jótékonysági esemény házigazdája Dwayne Johnson lesz.

A Global Goal: Unite for Our Future – The Concert nemzetközileg sugárzott és digitálisan közvetített show műsor, melynek célja rávilágítani a COVID-19 világjárvány aránytalan hatásaira – gondolva a színesbőrű, létminimum alatt élő vagy diszkriminációt elszenvedő társadalmi csoportokra. A közvetítés június 30-án, 19 órakor várható magyar felirattal a zenecsatornán. A házigazda Dwayne Johnson lesz, a koncerten többek közt olyan előadók lépnek fel, mint a Coldplay, J Balvin, Justin Bieber, Miley Cyrus, Shakira, Usher és még sokan mások. Az eseményen továbbá olyan sztárok megjelenésére is lehet számítani, mint Chris Rock, David Beckham, Charlize Theron, Salma Hayek és Hugh Jackman.

A virtuális közvetítés továbbá azokat az innovátorokat, tudósokat, egészségügyi dolgozókat, aktivistákat és szervezeteket ünnepli, akik fejlesztik és eljuttatják a COVID-19 teszteket, kezeléseket és oltásokat a világ különböző pontjaira. A koncert a Global Goal: Unite for Our Future –The Summit csúcstalálkozó után kezdődik, ahol a világ legelhivatottabb vezetői és nagyvállalatai ajánlják fel segítségüket a COVID-19 vakcinák és kezelések fejlesztése érdekében.

További információk a Global Citizen kampányáról megtalálhatók a globalcitizen.org oldalon, a @GlblCtzn Twitter-fiókon, a mozgalom Facebook- és Instagram-oldalán, a #GlobalCitizen alatt. A Global Goal: Unite for Our Future kezdeményezésről a http://globalgoalunite.org oldalán található további tájékoztatás.

Címkék: média MTV

Megérkezett a YouTube Kids Magyarországra

6 órája

A YouTube Kids egyszerűbbé teszi, hogy a gyerekek számára kedves rajzfilmeket keressünk, mondókákat hallgassunk, valamint megtaláljuk a választ különféle tudományokkal vagy természettel kapcsolatos kérdésekre.

Megújult a Safer Internet Program honlapja

9 órája

Az oldal működtetője a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az európai SIP hazai tudatosságnövelő központja, konzorciumvezetője és hotline-szolgáltatója.