2016. augusztus 19.

Jövő hétvégétől Star Academy

Jövő hétvégén húsz fiatal énekes lép színpadra a TV2 vadonatúj beköltözős tehetségkutatójában, hogy bizonyítsa, ott a helye a Star Academy legjobbjai között.

A tehetségek sorsa a nézők kezében van, a zsűrivel közösen szavazhatnak arról, hogy ki legyen az a tizenhat fiatal, akik megküzdhetnek a 24 millió forintos álom-fődíjért és a lemezszerződésért. Nem kell várni a Beköltöző Showig, most bemutatkozik a Star Academy húsz énekese – közölte a TV2.

Augusztus 27-én és 28-án két Beköltöző Showval elindul a TV2 vadonatúj beköltözős tehetségkutató műsora, ahol összesen húsz énekes lép színpadra egyéni produkciójával, hogy bizonyítsa, az Akadémián a helye. A fiatal tehetségeknek a Star Academy zsűrijén túl a nézőket is meg kell győznie, hiszen a közönség a TV2 ingyenes applikációján keresztül dönt az énekesek sorsáról.

A két Beköltöző Showban tíz-tíz énekes áll színpadra. Szombaton a legjobb hat tehetség a műsor végén beköltözik az Akadémiára, a többiek másnapra továbbviszik pontjaikat. Vasárnap az újabb tíz énekes produkciója után kialakult összesített sorrend alapján dől el, ki az a tíz további énekes, aki bejut az Akadémiára.

Több ezer jelentkező közül került ki a húsz énekes.

Akik politikai híreket lélegeznek

Médiapiac2 napja

Tudta, hogy a politikai hírek olvasói az egyik leglojálisabb médiafogyasztói csoport? Sokat költenek lapokra, sokkal több oldalt töltenek le, folyamatosan nyomon követik a híreket.