2011. szeptember 28.

Jövőre robbant a Nokia

Az idei zuhanás után 2012 közepétől már megmutatkoznak a Microsofttal való együttműködés első eredményei – ígéri a cégfőnök.

Az idei zuhanás után 2012 közepétől már megmutatkoznak a Microsofttal való együttműködés első eredményei – ígéri a cégfőnök.

Stephen Elop a Helsingin Sanomat hasábjain azt jelezte: jövőre élhetjük meg teljes pompájában az új Nokia-stratégiát, de némi ízelítőt már 2011 utolsó negyedévében kaphatunk belőle. Ekkor kerül piacra az első olyan készülék, amelybe Windows Phone 7-et pakoltak.

Hangsúlyozta: a nagy stratégiai változások mindig időt vesznek igénybe -. márpedig ők most nagyot akarnak alakítani. A lényeg – hangoztatta – hogy megtörténik a hárompilléres stratégia finomhangolása. "Azt megígérhetem, hogy olyan találmányokat és újdonságokat látnak majd tőlünk, amilyenekről még sejtelmük sincs ma" – csigázta Elop a kedélyeket az interjúban.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

1 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

2 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.