2011. szeptember 28.

Jövőre robbant a Nokia

Az idei zuhanás után 2012 közepétől már megmutatkoznak a Microsofttal való együttműködés első eredményei – ígéri a cégfőnök.

Az idei zuhanás után 2012 közepétől már megmutatkoznak a Microsofttal való együttműködés első eredményei – ígéri a cégfőnök.

Stephen Elop a Helsingin Sanomat hasábjain azt jelezte: jövőre élhetjük meg teljes pompájában az új Nokia-stratégiát, de némi ízelítőt már 2011 utolsó negyedévében kaphatunk belőle. Ekkor kerül piacra az első olyan készülék, amelybe Windows Phone 7-et pakoltak.

Hangsúlyozta: a nagy stratégiai változások mindig időt vesznek igénybe -. márpedig ők most nagyot akarnak alakítani. A lényeg – hangoztatta – hogy megtörténik a hárompilléres stratégia finomhangolása. "Azt megígérhetem, hogy olyan találmányokat és újdonságokat látnak majd tőlünk, amilyenekről még sejtelmük sincs ma" – csigázta Elop a kedélyeket az interjúban.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.