2013. szeptember 27.

Jubilál az Otthon

A most megjelent októberi számával egyidőben tölti be huszonötödik évét az Otthon magazin, a magyar lakberendezési lapok piacának egyik legrégebbi szereplője.

A magazin fennállása során többször is átalakult, de fő vezérfonalát, az élhető, szerethető és kényelmes otthon témáját mindig megtartotta. Az idei évhez egy tartalmi és layout frissítés is kapcsolódik, amely előtérbe helyezte a designt és az eleganciát.

Az októberi lapszám különlegessége, hogy a világhírű angol textildesigner, Tricia Guild születésnapi köszöntője vezeti fel a lapot, ráadásul a világpremierrel egyidőben ad ízelítőt a színekre hangolt könyvéből.

Az Otthon magazin az IQ Press Lapkiadó Kft. gondozásában jelenik meg, az év minden hónapjában, 100 oldalon.

A jubileumi szám szeptember 25-től már elérhető az újságárusoknál.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.