2013. szeptember 27.

Jubilál az Otthon

A most megjelent októberi számával egyidőben tölti be huszonötödik évét az Otthon magazin, a magyar lakberendezési lapok piacának egyik legrégebbi szereplője.

A magazin fennállása során többször is átalakult, de fő vezérfonalát, az élhető, szerethető és kényelmes otthon témáját mindig megtartotta. Az idei évhez egy tartalmi és layout frissítés is kapcsolódik, amely előtérbe helyezte a designt és az eleganciát.

Az októberi lapszám különlegessége, hogy a világhírű angol textildesigner, Tricia Guild születésnapi köszöntője vezeti fel a lapot, ráadásul a világpremierrel egyidőben ad ízelítőt a színekre hangolt könyvéből.

Az Otthon magazin az IQ Press Lapkiadó Kft. gondozásában jelenik meg, az év minden hónapjában, 100 oldalon.

A jubileumi szám szeptember 25-től már elérhető az újságárusoknál.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.