2012. június 19.

Július 2-ával frissülnek a Chello csatornák

A Filmmúzeum és a Zone Romantica kap új nevet.

A Filmmúzeum és a Zone Romantica kap új nevet.

"A régi értékek megőrzése mellett", de új névvel folytatja a Filmmúzeum és a Zone Romantica július 2-ától - közölte a Chello Central Europe. A Filmmúzeum új neve Film Mánia, míg a Zone Romaticáé Film Café lesz.  A tévék mind hollywoodi filmeket, mind sorozatokat műsorra tűznek, júliusban összesen 60 csatornapremier lesz látható a két adón.

"Fontos lépéshez érkeztünk a filmcsatorna-portfóliónk megújulásával, alapelvünk, hogy a két új csatornán minőségi tartalmat közvetítsünk. A Film Mánia a világ legnagyobb stúdióinak filmjeit tűzi műsorra, megőrizve a Filmmúzeum örökségét és értékeit, a Film Café pedig elsősorban hölgyeknek kínál igényes szórakozást és könnyed kikapcsolódást. Célunk, hogy a hazai nézők igényeihez igazodva változatos, friss műsorokat kínáljunk, valamint szem előtt tartsuk a kulturális értékek közvetítését" - nyilatkozta Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója.

A júliusi 2-i indulást marketingkampány kíséri. A Film Mánia és Film Café kiemelt műsorait sajtó- és online hirdetéseken, köztéri reklámhordozókon, közösségi oldalakon és a különböző Chello csatornákon népszerűsítik.