2019. június 14.

Június második felében kódolatlanul érhető el az RTLII a MinDig TV kínálatában!

Az RTLII kódolatlanul érhető el a MinDig TV több mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában június 17. és június 30. között.

Az RTLII-n minden hétköznap este 21:30-tól az Éjjel–Nappal Budapest legújabb részei láthatóak. Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják, ahol élnek, a fővárost, Budapestet! A sorozatban a szereplők mindennapjai követhetők nyomon.

Minden nap 19:20-tól a Showder Klubbal jelentkezik a csatorna. Klasszikus stand upcomedy-show - azaz állj ki és dumálj - a már ismert dumagépekkel, az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival. A Showder Klub nagyágyúi; Kormos Anett, Beliczai Balázs, Lorán Barnabás, Benk Dénes, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Csenki Attila, Mogács Dániel, Hadházi László, Bödőcs Tibor, Felméri Péter, Rekop György, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Somogyi András, Szupkay Viktor, Dombóvári István és még sokan mások, akik a saját életüket, a hazai celeb világot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegetve támadnak újra.

A filmajánlatban magyar és amerikai vígjátékok egyaránt megtalálhatóak.

Címkék: rtl ii média mindig tv

Történelmi rejtélyeket göngyölít fel a Discovery

51 perce

Justin Fornal felfedező és Emiliano Ruprah fotográfus történelmi térképek és a legkorszerűbb képalkotási eljárások segítségével pontot tesz a történelmi rejtélyek végére a Discovery Channel új sorozatában.