2015. október 29.

Juventus helyett Sláger FM

A névváltás november 2-ától él.

Teljes megújuláson megy át a 26 éves Juventus Rádió, amely hallgatói kutatásokkal alapozta meg a váltást. A változás érinti a nevet, a zenei struktúrát, a szignálparkot és a műsorokat is.

A kutatást 25-65 évesek körében végezték, s ennek alapján "a budapesti hallgatók olyan rádióra vágynak, amely kiemelten a 80-as évek zenéit sugározza, hangzásvilága a modern kornak felel meg, neve a változatosságot szimbolizálja. Így született a Sláger Rádió elnevezésű médiaszolgáltatatás égisze alatt, a Sláger FM brand" - olvasható a közleményben.

Novembertől a reggeli műsor Hello Sláger! néven megy tovább, műsorvezetői Esperes Ákos, Hudák Anita és Hepi Endre. 10 órától a Sláger Délelőtt című műsor lesz hallható Somogyi Zoltánnal, 16 órától a Sláger Délután Dénes Tamással, 18 órától pedig érkezik a Sláger Kívánságműsor.

A váltást egy 2015 végéig tartó intenzív reklámkampány támogatja, amely közterületen, sajtóban és tévében fut.

Hauk Zoltánnal, a rádió vezérigazgatójával a nyáron készítettünk interjút, amelyben már szó esett a megújulás hátteréről. Ezt itt olvashatja el.

Személyi változások az ATV-nél

10 órája

Az ATV népszerű arca, Krug Emília múlt héten egy időre elköszönt a nézőktől. Szülési szabadsága alatt A nap híre című műsorban Lampé Ágnes, az Egyenes Beszédben pedig Simon András látja el a műsorvezetői feladatokat.

Megújul a Story magazin

2019. november 8.

A lap januártól külsőleg és belsőleg is modernebb köntösbe bújva szolgálja ki az olvasói igényeket.