2012. december 12.

KKV-szolgáltatások a Piac & Profittól

Teljesebb körű tartalomszolgáltatást nyújtanának a kkv célcsoportnak. Az online felület került a fókuszba.

Teljesebb körű tartalomszolgáltatást nyújtanának a kkv célcsoportnak. Az online felület került a fókuszba.

Új stratégiája jegyében minden felületén - print, online, események - erősebben fókuszál a kkv célcsoport igényeire a Piac & Profit kiadója, amely most új, "komplex szolgáltatási rendszer" elindításáról számolt be. A kiadó online központúvá tette eddig print központú tartalomszolgáltatását. A site-on Szolgáltatások kkv-knak címet viselő, hét témaboxból álló tartalomszolgáltatást hoztak létre, összekapcsolva személyre szabott hírszolgáltatással, téma- és témabox-feliratkozásokkal, témahírlevelek küldésével.

A print Piac & Profit szerkezete és tartalma is megváltozott. Az online lap szerkesztéséből kiindulva "fiatalosabb, mozgalmasabb, olvasmányosabb" magazin kialakítása volt a cél, közölték. A lap alapszerkezetében követi a kkv-szolgáltatói tematizálást, a bővebb tartalom iránt érdeklődőket QR-kódok viszik tovább az online felületre. A print verzió szeptembertől az olvasmányos, színes anyagokat helyezi előtérbe.

"Az új komplex szolgáltatási rendszer célja, hogy a kkv-k viszonylag teljes körű tartalomszolgáltatást kapjanak üzletvitelükhöz, valamint az üzleti szektor minél kisebb költséggel, minél gyorsabban találja meg ügyfélpartnerét, s a marketingkommunikációs célra rendelkezésre álló forrásaikat a potenciális vevővel közvetlen kapcsolatba kerüléssel költhessék el" - áll a közleményben.