2010. április 21.

Kábelcsomagok: többet, de nem drágábban

A mind nagyobb kedvezmények miatt a nézőknek nem kell mélyebben a zsebükbe nyúlniuk, ha bővülő műholdas- vagy kábeltévés kínálatra vágynak.

A UPC Magyarország kínálatába az idén februárban több magyar nyelvű műsor került be, a következő bővítés pedig júniusban várható. Műszaki okokból elsősorban a digitális kábeltévé kínálatában van lehetőség újabb csatornák elhelyezésére, a hagyományos analóg szolgáltatás egyre inkább a legkedveltebb, legnagyobb közönséghez szóló tévéadások alapkínálatát biztosítja - tette hozzá.
A T-Home tájékoztatása szerint az utóbbi időszakban nem módosult sem a műholdas, sem a kábeles csomagok programszerkezete, illetve árszintjük sem. A lap által áttekintett szolgáltatók csomagpalettáján 50 és 200 forint közötti az egy adóra eső fajlagos költség. A legkisebb alapcsomagok általában havi ezer forint alatti összegbe kerülnek, de a 12-17 programból való választásért sem kell kétezer forintnál többet fizetni.
A kínálat közel 40 százalékát adó, 44 és 54 csatornát tartalmazó, sok esetben családinak nevezett csomagok jelentik a fajlagosan legolcsóbb választást, itt átlagosan 81 forintba kerül havonta egy televízióadó, a csomagok 2500 és 5500 forint között érhetőek el a kiegészítő szolgáltatásoktól függően.
A legtöbb csomag mellé számos kiegészítő csatornát vásárolhatnak az ügyfelek, legolcsóbban tudományos témájúakat, 400-500 forinttól, a fizetős filmcsatornák pedig 1700 és 3650 forint közötti összegbe kerülnek havonta – írja a Napi Online.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.