2012. július 05.

Kampánymonitorozó eszköz a Neotól

Neosztika néven HTML5 és PHP technológián alapuló kampánykövető rendszert fejlesztett a Neo.

Neosztika néven HTML5 és PHP technológián alapuló kampánykövető rendszert fejlesztett a Neo. Az ügynökség az új eszköztől jelentős hatékonyság-növekedést vár el a napi szintű kampányoptimalizálási munkában.

„Az új szoftvernek köszönhetően egységes és egyszerűbb lesz az online kampányok teljesítményének követése: automatizálttá válik az eltérő adatbázisokból származó adatok beolvasása és egyesítése, egyszerűsödik a riportok készítése, valamint a kampányok értékelése” – mondta el Sáfrány Zsuzsanna, a Neo Interactive disztribúciós igazgatója. A Neosztika képes kezelni valamennyi elterjedt adszervert, PPC rendszert, valamint website analitikát is, és feldolgozza az ezekből származó kampányinformációkat.

A vizualizációs modul a kampányból származó adatokból könnyen áttekinthető grafikonok segítségével tájékoztatja a kampánymenedzsereket és a médiatervezőket aktuális kampányaik állásáról. A grafikus megjelenítés segítségével az adatok értelmezése egyszerűsödik, több idő marad a kampánymenedzsmentre, egyeztetésekre, optimalizáló munkára is.

A Neosztika továbbfejlesztésével az ügynökség ősztől ügyfélkaput is fog biztosítani ügyfelei számára, akik így tetszőleges időpontban, részletesen tájékozódhatnak online kampányaik aktuális állásáról. Kényelmük érdekében és a nem helyhez kötött munkavégzés gyakorlatát is figyelembe véve a rendszer bármilyen mobil eszközről is elérhető lesz.