2013. szeptember 26.

Kampányol a jegyed.hu

A jegyed.hu, a Ringier jegyértékesítő oldala kommunikációs kampányba kezdett, amelynek során minden hónapban jegyeket nyerhetnek a látogatók.

A jegyed.hu, a Ringier jegyértékesítő oldala kommunikációs kampányba kezdett, amelynek során minden hónapban exkluzív jegyeket nyerhetnek a látogatók.

A jegyed.hu-n, a Ringier jegyértékesítő weboldalán, áttekinthető struktúrában, kategóriák szerint kereshető, szűrhető a programok listája, amelyből könnyen és egyszerűen választhatja ki, majd vásárolhatja meg a látogató belépőjét bármely eseményre. A szolgáltatás mostantól egy új elemmel bővült. Az oldal facebookos regisztráció mellett programajánlókat és nyereményjátékokat kínál.

„A Ringier televíziós és rendezvény-együttműködések terén elért sikerei után szeretnénk a jegyértékesítési piacon is aktívabb jelenlétet elérni. A jegyed.hu első kampányával megcélozzuk ezt. Az akció bevezető szakasza és a regisztráció a Facebookon keresztül zajlik, így a Ringier-termékek magas interakciós mutatókkal rendelkező Facebook oldalai lehetővé teszik, hogy hamar, széles közönséghez eljuttathassuk ezeket az üzeneteket.” – mondta el Domán Éva a Ringier Marketing- és üzletfejlesztési igazgatója.

A kampány szeptember 23-án indult, és már az első promóciós időszakban két szuperprodukcióra nyerhető belépő, a The Illusionists novemberi előadására és a Csík Zenekar decemberi, 25. jubileumi előadására. A regisztráció kitöltésével az érdeklődő feliratkozhat a jegyed.hu programajánló online hírlevélre, amely ezt követően havonta értesíti az aktuális programokról és egyben automatikus részvételt biztosít a nyereményjegy sorsoláson is. A feliratkozás a Facebookon keresztül történik. A regisztrációs felület itt érhető el.

 

 

Címkék: ringier