2012. január 02.

Kannibálok élő adásban

Az egyik holland közszolgálati adóra irányította a figyelmet két műsorvezetőjük ötlete. Csakhogy a cégnek nem tetszett a dolog.

Az egyik holland közszolgálati adóra irányította a figyelmet két műsorvezetőjük ötlete. Csakhogy a cégnek nem tetszett a dolog.

A fiatalabb korosztályok közmédiára szoktatására hivatott BNN rádió két műsorvezetője ugyanis arról kezdett filozofálni: vajon milyen íze lehet az emberhúsnak. Rövid úton találtak is egy sebészt, aki vállalta, hogy mindkettejükből kimetsz egy aprócska darabot, hogy a másik megízlelhesse azt. (Hogy nyersen vagy sütve-főzve láttak volna neki a kannibál minimenünek, arról nem szólnak a hírek.)

Nem ez volt az adó első problémás műsora: nemrég egy showműsorban választották ki, kinek adományozza egy halálosan beteg nő az amúgy egészséges veséjét. Az a produkció azonban nem váltott ki ekkora feltűnést és ilyen élénk tiltakozást a holland médiában.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.