2013. augusztus 08.

Karórákat dob a piacra a Ringier sztármagazinja

Négyféle karórát vásárolhatnak meg a hot! magazin olvasói a következő hetekben. A promóció augusztus 8-án indul.

Négyféle karórát vásárolhatnak meg a hot! magazin olvasói a következő hetekben. A promóció augusztus 8-án indul.

A népszerű CD, DVD és könyv promóciók után egy divattermék forgalmazásába kezd a Ringier. A nemzetközi szinten ismert, ám hazánkban most elsőként piacra kerülő márka, a Calgary 4 féle karóráját kínálja a cég, amit a hot! márka fémjelez.

A kollekció órái már világszerte nagy sikert arattak, itthon 4 hétre bontva, külön-külön lehet majd őket megvásárolni.

A különleges megjelenésűnek mondott órák, különböző hangulatokat szimbolizálnak az egyediség és exkluzivitás érdekében.

A Calgary Women kollekciója mától érhető el. Minden óra egy hétig, korlátozott számban vásárolható meg a RELAY és INMEDIO hírlapárusoknál: az első, Riomaggiore fantázianevű termék augusztus 8-14. között, a Viareggio augusztus 15-21. között, a San Remo névre keresztelt óra augusztus 22-től 28-áig, végül a Mazzini augusztus 29-től szeptember elejéig

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.