2014. március 10.

Keleti pornó nyugatra

Korábban azt szoktuk meg, hogy a nyugaton már „bevált” erotikus csatornák törnek be térségünkbe. De most fordul a kocka.

Korábban azt szoktuk meg, hogy a nyugaton már „bevált” erotikus csatornák törnek be térségünkbe. De most fordul a kocka.

Az egyik cseh médiaportál beszámolója szerint ugyanis terjeszkedni készül a kontinens nyugati felén a Leo TV. A 2008 áprilisában indított, Csehországban és Szlovákiában digitális tányéros platformon is terjesztett műsorral első lépésként Hollandiában lépnének piacra – írja a Parabola.cz. Itt a TV Canal Digitaal fizetős műholdas szolgáltatón keresztül jelennének meg.

A csatorna műsorát továbbító platform egyik illetékese egyelőre csak a külföldi terjeszkedés szándékát és az első célország kilétét erősítette meg a portálnak, további terjeszkedési terveikről hallgatott. A hollandiai belépőben minden bizonnyal segítség, hogy a csatorna műsorát a cseh és a szlovák piacon közvetítő M7 Group ott is rendelkezik saját platformmal.

 

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.