2011. október 12.

Keleti terjeszkedésben a Where magazin

Régiónkban magyar kiadó, a United Guides Hungary a licensz tulajdonosa. Összesen tíz piacon jelenhetnek meg.

Régiónkban magyar kiadó, a United Guides Hungary a licensz tulajdonosa. Összesen tíz piacon jelenhetnek meg.

Régiónkban immár a harmadik városban, ezúttal Szófiában jelent meg októberben a Where magazin. A lapot turisták számára terjesztik szállodákban, nagykövetségeken, turisztikai pontokon, s ennek licenszét Kelet-Európában a United Guides Hungary birtokolja. A Where magazin egyébként a világ 72 nagyvárosában van jelen, tavaly a török piacra vitte be a magyar kiadó.

"Kiadónknak óriási siker, hogy már a harmadik városban jelenik meg a gondozásunkban a legjelentősebb, turistáknak szóló kalauz. Összesen 10 kelet- és dél-európai városra szól a licenszünk és reméljük, hogy hamarosan további kiadásokkal bővül a budapesti központú hálózat" - nyilatkozta a bolgár indulás kapcsán Wiszkidenszky András, a kiadó ügyvezetője.

A magazin jelenleg 72 világváros 800 ezer szállodájában érhető el, angol nyelven. Budapesten havonta jelenik meg 70 ezer példányban, s a kiadó közlése szerint így mintegy 210 ezer üzletemberhez és turistához jut el.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

16 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.