2014. január 23.

Keletre tart a Sanoma

Hatalmas ázsiai piacon kötött üzletet a kiadó, amely közben azon dolgozik, hogy értékesítse egyik nemrég szerzett nyugat-európai érdekeltségét.

Hatalmas ázsiai piacon kötött üzletet a kiadó, amely közben azon dolgozik, hogy értékesítse egyik nemrég szerzett nyugat-európai érdekeltségét.

A Sanoma oktatási cégcsoportjának egyik tagja nyerte el ugyanis a hónap közepén a legnagyobb (a piac háromnegyedét uraló) helyi tankönyvkiadó egyik megbízását Kínában. A feladat bábáskodni mintegy negyedmilliárd ember digitális ismereteinek megalapozásában, bővítésében. A finn médiaház közleményében szokás szerint hallgatott az ügylet értékéről.

Nem verték nagydobra azt sem, amit mind több médium tudni vél: azaz, hogy eladnák egyharmados részesedésüket az egykor a ProSiebenSat.1-csoporthoz tartozó belgiumi SBS-adókban. A potenciális vevők között az RTL-t éppúgy emlegetik, mint a Liberty Globalhoz tartozó Telenet helyi kábelszolgáltatót.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.