2011. július 14.

Kellemes gondok a BBC-nél

Jól sikerült a brit közmédia társaság első 3D-s közvetítése, most azon agyalhatnak, hogy az olimpiát miként lehet ilyen technológiával adni.

Jól sikerült a brit közmédia társaság első 3D-s közvetítése, most azon agyalhatnak, hogy az olimpiát miként lehet ilyen technológiával adni.

A wimbledoni teniszversenyt ugyanis sikeresen közvetítették 3D-ben, úgyhogy neikezdhetnek gondolkodni, hogyan továbbítják az új technológiával a 2012-es londoni olimpiai játékokat. Csakhogy a helyzet kissé kusza: noha az ország fővárosában (és környékén) rendezik meg az ötkarikás játékokat, nem a BBC a média-házigazda, hanem az Olympic Broadcasting Services.

Ennek megfelelően a BBC nem készített terveket egyelőre, hogy hogyan tudna bekapcsolódni a folyamatba. Úgyhogy egyelőre azt ígérik: kétdimenziós adásban mindent közvetítenek, ami a briteket érdekelhet, a 3D-s kínálat viszont ennél jóval korlátozottabb lesz.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

8 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.