2017. február 10.

Képzéseket hirdet a Central

Márciusban két kurzust is indít: online-újságíró és digitális marketing.

A két hazai vezető internetes portállal, a 24.hu és az nlcafe.hu szerkesztőségével közösen meghirdetett online-újságíró kurzus célja az online média világában jártas új szakemberek gyakorlatorientált képzése. A március 3-án induló kis létszámú képzésre február 15-ig várják a jelentkezéseket.

Digitális marketing képzését a marketing területen dolgozó szakembereknek ajánlja a Médiaakadémia. A 10 alkalmas kurzus során a résztvevők megismerhetik az online és mobil kommunikáció leghatékonyabb eszközeit és a professzionális tartalommarketing módjait.

A Central Médiacsoport sok éves tapasztalattal rendelkező médiaszakemberei mellett egyetemek, kutatóközpontok, médiaügynökségek és közösségi marketinggel foglalkozó ügynökségek előadói segítenek a legfontosabb online fogyasztói trendek megértésében és a digitális marketingeszközök használatának gyakorlati elsajátításában.

A március 10-én induló kurzusra március 3-ig várják a digitális kommunikáció területén naprakész ismeretekre vágyó marketing szakemberek jelentkezését.