2010. június 17.

Kerben élen a Class FM

A csatorna letarolta a kereskedelmi rádiók piacát: országosan minden műsorsávban és minden korcsoportban vezeti a hallgatottsági listát – tudatták.

A csatorna letarolta a kereskedelmi rádiók piacát: országosan minden műsorsávban és minden korcsoportban vezeti a hallgatottsági listát – tudatták. Értékelésük szerint beérett a csatorna műsorstratégiája, a tudatos építkező munka meghozta gyümölcsét.

A legfrissebb Ipsos-GFK hivatalos rádiós közönségmérési adatok szerint „beérett a csatorna műsorstratégiája, a tudatos építkező munka meghozta gyümölcsét” – írják, jelezve, hogy az összes meghatározó műsor jelentős fölénnyel vezeti a listát.

A közölt adatok alapján 1,385 millió (15 évesnél idősebb) honfitársunkat érte el egy átlagos májusi napon a rádió, míg a a Neonak 1,283 millióval „kellett beérnie”, a harmadik a Juventus, 558 ezres táborral, míg negyedikként az MR2-t jelzik, 488 ezres átlageredménnyel. (A dolog furcsasága, hogy az MR2 országos ugyan, ám nem kereskedelmi. A nála egy hónappal korábban még háromszor jobban teljesítő MR1 azonban nem került a lajstromba.)

A hirdetők számára legérdekesebb, 15 és 49 éves kor közötti csoportban a Class 996, a Neo 851, a Juventus 353, míg az MR2 340 ezres napi átlagos elérést könyvelhetett el májusban. A sorrend változatlan mindkét csoportban a reggeli műsorok esetén.

Címkék: közönségmérés

Cseppben az élet

1 napja

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.