2013. november 18.

Késik az RTL-gyerekcsatorna?

A helyi média arról számolt be, hogy a vártnál lassabb lehet az RTL-csoport horvátországi gyerek-és családi csatornájának indulása.

A helyi média arról számolt be, hogy a vártnál lassabb lehet az RTL-csoport horvátországi gyerek-és családi csatornájának indulása.

Hivatalos magyarázat mindeddig nem érkezett arra, hogy a koncesszió november elsejei indulása ellenére miért csak január közepére tervezik a bemutatkozást. A médiaház mindenesetre azt hangoztatja: a sugárzási lehetőséget nekik ítélő hatósági döntés megszületése óta folyamatosan azon dolgoznak, hogy mihamarabb képernyőre kerülhessen a Kockica. Az RTL-csoport mindenképpen elindul a korábban megszabott határnapig. A szerződés szerint kilencven napja van az adónak az indulásra; ez az óra november elsejétől ketyeg.

Mint arról portálunk augusztus elején beszámolt, a zágrábi médiahatóság csak az RTL-csoport pályázatát találta érvényesnek (és bírálta el kedvezően) a speciális programoknak fenntartott digitális földfelszíni multiplex helyeinek kiosztása során.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.