2013. január 07.

Két címlapot kapott az Index

A hagyományos címlap mellett itt az Index2, melyen a közösségi tartalmak kaptak helyet.

A hagyományos címlap mellett itt az Index2, melyen a közösségi tartalmak kaptak helyet.

Majdnem hat év után frissült jelentősebben az Index címlapja - olvasható a CEMP blogján. A "hagyományos" címlapon nem történt változás, viszont megjelent oldalt egy fülecske, mellyel az Index2-nek nevezett "közösségi címlapra" lehet átnavigálni. Ezen a blog.hu-s anyagok mellett külső forrásokról gyűjtött anyagok is olvashatóak, ajánlani is lehet a szerkesztőknek tartalmakat.

Újdonság, hogy a cikkek, posztok egy külön olvasórétegben jelennek meg, hasonlóan a USA Today-en látott megoldáshoz. Mint a CEMP blogján olvasható, ettől azt várják, hogy csökkenjen a reklám- és tartalmi zaj a cikkek körül, ami a szándékok szerint az olvasóknak és a hirdetőknek is jobb lehet. A változás egyébként bizonyos hirdetési formátumok kivezetésével is jár.

A változásokról részletesen ezen a linken lehet olvasni.

Néhány vélemény a megújulásról alább:

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

4 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

10 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.