2013. január 07.

Két címlapot kapott az Index

A hagyományos címlap mellett itt az Index2, melyen a közösségi tartalmak kaptak helyet.

A hagyományos címlap mellett itt az Index2, melyen a közösségi tartalmak kaptak helyet.

Majdnem hat év után frissült jelentősebben az Index címlapja - olvasható a CEMP blogján. A "hagyományos" címlapon nem történt változás, viszont megjelent oldalt egy fülecske, mellyel az Index2-nek nevezett "közösségi címlapra" lehet átnavigálni. Ezen a blog.hu-s anyagok mellett külső forrásokról gyűjtött anyagok is olvashatóak, ajánlani is lehet a szerkesztőknek tartalmakat.

Újdonság, hogy a cikkek, posztok egy külön olvasórétegben jelennek meg, hasonlóan a USA Today-en látott megoldáshoz. Mint a CEMP blogján olvasható, ettől azt várják, hogy csökkenjen a reklám- és tartalmi zaj a cikkek körül, ami a szándékok szerint az olvasóknak és a hirdetőknek is jobb lehet. A változás egyébként bizonyos hirdetési formátumok kivezetésével is jár.

A változásokról részletesen ezen a linken lehet olvasni.

Néhány vélemény a megújulásról alább:

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.