2011. november 18.

Két nő vezeti a Csillag születiket

Az X-Faktor alatt jelentette be Ördög Nóra, hogy újra lesz tehetségkutató az RTL Klubon, most kiderült a másik műsorvezető személye is.

Az X-Faktor alatt jelentette be Ördög Nóra, hogy újra lesz tehetségkutató az RTL Klubon, most kiderült a másik műsorvezető személye is.

Miután Ördög Nóra, az X-Faktor műsorvezetője a múltkori adás alatt bejelentette, hogy tavasszal megint jön a Csillag születik, most az is kiderült, hogy ki lesz a műsorvezető párja. Ezúttal az RTL Klub elszakadt a többnyire alkalmazott "egy férfi, egy nő" felállástól, és mellette Lilu lesz a másik műsorvezető.

"Nagyon örülök annak, hogy jövőre Liluval közösen vezethetem a Csillag Születiket. Korábban dolgoztunk a Reggeliben, bár sajnos csak keveset lehettünk együtt a műsorban. Mikor azonban volt erre lehetőségünk, az már-már ünnepi alkalomnak számított, így nagyon élveztük a közös munkát. De arra ne számítsanak a nézők, hogy nagyon csajos lesz a műsor és csak a tűsarkakról szól majd. Lilunak nagyszerű humora van, így szerintem tökéletes párost alkotunk" - mondta el Ördög Nóra.

"Már a Csak csajok idején is állandóan forszíroztuk, hogy milyen jó lenne, ha egy másik műsorban is együtt tudnánk dolgozni és ez most valóra vált. Nagyon izgalmas lesz, hisz arra még nem volt példa Magyarországon, hogy egy tehetségkutató műsornak női műsorvezetői legyenek. Érdekes lesz a mi párosunk, hisz alapvetően tűz és víz vagyunk, de mégis remekül tudunk a másikkal dolgozni, sőt, a magánéletben is nagyon jó a kapcsolatunk" - tette hozzá Lilu.