Nyáron az Utazómajom, és az Igényesférfi szolgáltatói szerződtek reklámfelületeik értékesítésére a kereskedőházzal.

Az Atmedia tavaly év elején indította el az online reklámértékesítési üzletágát. Az utazási weboldalak között az egyik legnépszerűbb az Utazómajom, amelynek hirdetési felületeit augusztus elsejétől értékesíti az Atmedia.

A www.utazomajom.hu több mint hatszázezer egyedi utazni vágyót ér el (2019. júliusi adatok alapján), akik a weboldalon keresztül tájékozódnak a kikapcsolódási lehetőségekről. Az oldalt alapító Tóth Ákos kezdetben különböző social media felületeken hobbiból osztotta meg utazási élményeit, ötleteit az őt követőkkel. Az Atmedia szakemberei úgy vélik, hogy a hirdetők számára értékes tematikus felület érkezett a portfóliójukba, hiszen például az Utazómajom a legnagyobb utazás iránt érdeklődő célközönséget éri el az országban (oldalletöltés: 3.239.108 PV júliusi GA adatok alapján).

A 2013-ban indult Igényesférfi.hu férfi online életmód magazin egy nagyon jól definiálható célmédium. A magazin a magyar online piacon unikális tematikával, prémium tartalommal szólítja meg szegmentált olvasói közösségét, amelynek 70 százaléka 25 és 50 év közötti, magas vásárlóerejű, jellemzően nagyvárosi férfi - írják.

Az elmúlt egy évben az Igényesférfi.hu online magazin megnégyszerezte elérését. A magazin dinamikus növekedése indokolttá tette a megújulást, amelynek része a tartalomfejlesztés, a hamarosan megújuló weboldal és természetesen az értékesítési stratégia is. Olyan kereskedési partnert kerestünk, akivel együttműködve még hatékonyabban tudjuk kihasználni az unikális piaci pozíciónkból fakadó hirdetési előnyünket

- mondta el Halmai Zsófia, az Igényesférfi.hu online magazin ügyvezető-alapítója.

Az Igényesférfi.hu online magazin ügynökségi értékesítési képviseletét augusztus elsejétől az Atmedia látja el.

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési csoportvezetője elmondta, hogy:

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt hetekben olyan tematikus online magazinokkal szerződhettünk, amelyek saját területeiken unikálisak, valami újat hoztak létre. Az Utazómajom és az Igényesférfi oldalak érkezésével a korábbinál még célzottabban tudjuk kiszolgálni a hirdetői igényeket a jogtiszta videós inventroy mellett klasszikus vagy akár tematikus natív megoldásokkal is. Az Igényesférfi magazinnal például a marketingkommunikációs szempontból egyre izgalmasabb nagyvárosi férfi célcsoportot érhetik el kampányaikkal partnereink, míg az Utazómajom a legnagyobb hiteles utazó-közösséget éri el az országban.

Elindult a köztárssági elnök podcastje

9 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.