2018. február 19.

Két országos premierrel erősít a Sony Max

Érkezik a Rólunk szól második évada, valamint bemutatkozott a Királyság! című sorozat is, amely egy fiktív királyi család botrányos és meghökkentő életét mutatja be.

A Sony Max csatornán február 17-én 19 órától Magyarországon még sohasem látott részekkel indult el a Királyság! című sorozat.

„Végiglapozod a Hello magazint és vége. Nyilvánvalóan ennél a sorozatban mélyebbre megyünk, így megtudjuk, hogy mi mozgatja ezeket az embereket, mi történik és úgy gondolom, ezért fogják szeretni a nézők. Úgy fogják gondolni, hogy bepillantást nyernek valódi emberek életére, miután letették a koronát és felvették bolyhos papucsaikat” – mesélte a sorozatról a főszereplő, Liz Hurley.

A csatorna a Királyság! mellett az idei tél egyik leginkább várt premierjével, a Rólunk szól második évadával is jelentkezik februárban. Az őszinte és provokatív többszereplős családi történet már indulásakor robbanásszerű sikereket ért el. A nézői elismerések mellett a Rólunk szól a szakma részéről is kimagasló értékeléseket kapott. A kritikusok egybehangzóan méltatják a sorozatot, amelynek egyedisége éppen abban rejlik, hogy hétköznapi és valós problémákat dolgoz fel kendőzetlenül.

Az USA egyik legkedveltebb drámasorozatának második évadában közelebbről is megismerhetjük Randall és Beth befogadó-szülői küzdelmeit, Kate énekesnői karrierjének alakulását, valamint Kevin életének legnehezebb időszakát is végig követjük, miközben arra is választ kapunk, hogy mi történt azon a végzetes napon, amiről senki nem beszél.

Címkék: média sony sorozat