2010. június 18.

Két perc pénzkeresés

Megdobhatnák reklámidejüket az ír kereskedelmi csatornák, ha átmegy a rendszeren a helyi médiahatóség előterjesztése.

Megdobhatnák reklámidejüket az ír kereskedelmi csatornák, ha átmegy a rendszeren a helyi médiahatóség előterjesztése.

Ennek értelmében óránként 10 helyett 12 percet tölthetnének ki hirdetéssel, a napi arányt pedig maximum 15-ről 20 százalékra emelhetnék. Életbelépése esetén csak a helyi műsorzolgáltatási engedéllyel rendelkező csatornákra vonatkozna a rendelkezés, a közmédiumokra nem.

A hatóság egyik képviselője azzal magyarázta a felvetést, hogy így segítenének ledolgozni a hazai csatornák versenyhátrányát a külföldről sugárzó adókkal szemben, amelyekre kedvezőbb reklámkvóták vonatkoznak. Ezzel azt is segítenék, hogy a mainál több ír polgár kapjon állást az ezen csatornákat működtető cégeknél.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.