2016. november 03.

Két új lappal bővül a LifeTime Media Sales House

Októbertől a cég értékesíti a Burda Style trendmagazin hirdetési felületeit, februártól pedig egészségmagazinnal is bővül a portfólió.

A LifeTime Media Kft. 2016 júliusában jelentkezett a piacon, a 25 éve az orvosi szaklappiaci múlttal bíró Litaretura Medica Kiadó utódjaként. Az új struktúrában Cserni Tímea mellett fele arányban Ruszkai Nóra, a Sanoma korábbi vezérigazgató-helyettese fémjelzi és egyben ügyvezeti a céget, őket pedig Kürti István - korábbi Sanoma kereskedelmi igazgató - operatív igazgatóként segíti munkájukban. A kiadó októbertől értékesíti a magyar piacon 28 éve aktív Burda trend- és életmódmagazin felületeit.

„Célunk, hogy a mostaninál is nagyobb szeletet hasítsunk ki a magazin számára a hirdetési piacból” – mondta Kürti István, aki további tervekről is beszámolt: „Jövő februárban kerül a piacra a Kossuth Kiadó legújabb, angol licensz-magazinja, a kissé provokatív Amiről az orvos nem mindig beszél címet viselő közérthető, tudományos hátterű egészségmagazin, melynek szintén mi fogjuk a hirdetési felületeit értékesíteni. Ezen kívül több kiadóval is folynak tárgyalások a további portfólióbővülésről. Jövőre a magazin és online értékesítési piac meghatározó szereplőivé kívánunk válni.”

A LifeTime Sales House jelenleg több mint 10 magazin – többek között a BBC Good Food és BBC History magazinok – értékesítéséért felel. A cég hét értékesítési tanácsadót foglalkoztat, akik média és ügynökségi, print és online területen rendelkeznek széleskörű tapasztalatokkal.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.