2018. március 01.

Két új műsorvezetővel bővül a Sláger Reggel csapata

Pest megye egyik leghallgatottabb rádiója igazi nagydurranással nyitja a tavaszt, március 1-jén vadonatúj reggeli műsorral jelentkezik a 103.9 Sláger FM.

„Messze versenytársaink előtt járunk a jó minőségű zenével és szórakoztatással. Ahogy eddig, úgy továbbra is minden területen törekszünk hallgatóink igényeinek maximális kiszolgálására. A Sláger FM uralja a budapesti rádiós piacot, mindannyian imádunk rádiózni. Könnyed, szórakoztató, interaktív reggeli műsorral akarjuk ébreszteni Budapest és Pest megye lakóit. Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi, a két "jómadár" nem csak a stúdiót, hanem a rádiós iparágat is felforgatják, én pedig nagy örömmel fogom ezt végignézni” - olvasható Jáksó László a Sláger FM igazgatójának álláspontja a lapunknak elküldött közleményben.

„Hónapok óta dolgozunk együtt Norbival és Sanyival, az első pillanattól kezdve őrületes volt a közös munka. A két fiú minden kedden a szó szoros értelmében felrobbantotta a stúdiót, mostantól pedig minden reggel együtt ébresztjük a hallgatókat az ország oldies rádiójában” – mondta Abaházi Csaba, a Sláger Reggel műsorvezetője.

„Ildinek, a feleségemnek évekkel ezelőtt mondtam, hogy mennyire lenne kedvem rádiós műsort csinálni, és most itt a lehetőség. Ahogy a sportban, úgy itt is nagyon szeretnék jól teljesíteni! Ha kell a hátamon viszem az "öreget” a győzelemig! Persze nem lesz rá szükség, hiszen Norbi nagyon jó partner ebben is!” – nyilatkozta Bárdosi Sándor.

Március 1-től Sláger Reggel, minden hétköznap 6-tól 10-ig Pordán Petrával, Abaházi Csabával, Bárdosi Sándorral és Növényi Norberttel.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

5 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.