2010. augusztus 10.

Kétszázezer felett a Blikk

Ismét kétszázezernél több eladott példánnyal büszkélkedhet a Blikk – amelyből amúgy is a legtöbb fogy.

Ismét kétszázezernél több eladott példánnyal büszkélkedhet a Blikk – amelyből amúgy is a legtöbb fogy.

A Blikk 2010. második negyedéves példányszáma: 203 387-re, az első negyedév adataihoz képest 8,3 százalékkal nőtt. A napilap olvasottsága továbbra is a legmagasabb a piacon, naponta 1-1,1 millió – közölte portálunkkal a kiadó, amely szerint a Blikk vásárlóinak visszacsábítása az integrált tartalomszolgáltatás mellett a lap szolgáltató jellege erősítésének, és az elmúlt negyedév egyedi kampányeszközeinek is köszönhető.

A Blikk tavaszi nyereményjátéka ismét teljesen egyedi eszközzel, címlapi matricázással csábította játékra az olvasókat. Ezt az eszközt hazánkban először a Blikk alkalmazta 2008-as Blikk Bumm című kampányában. „A hagyományos marketing eszközök mellett új megoldásokban gondolkodunk, a marketing és a tartalom pedig egymást erősítve, sikeres, ütőképes páros.” - idézik Papp Gábort, a Blikk Divízió igazgatóját.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.