2010. május 13.

Kettővel kevesebben

Búcsúzik posztjától a héten a médiahatóság két tagja. Nemsokára ugyanennyien jöhetnek helyettük – ha választ a parlament újakat.

Búcsúzik posztjától a héten a médiahatóság két tagja. Nemsokára ugyanennyien jöhetnek helyettük – ha választ a parlament újakat.

Tímár János személyében az 1996-os induló csapat utolsó mohikánja lép le a színről. Mégpedig azért, mert az új összetételű parlament pénteki megalakulásával megszűnik az őt rendre jelölő liberális képviselőcsoport.

Gyuricza Péternek, akit a szocialisták jelöltjeként választottak meg, nem kellett volna automatikusan mennie. Ő ugyanis két éve úgy jutott mandátumhoz az Országos Rádió és Televízió Testületben (ORTT), hogy a koalíció bomlásával egyetlen kormánypárt maradt. Márpedig ilyen esetre a médiatörvény lehetővé teszi, hogy ezt a politikai erőt két ember képviselje. Ha viszont megszűnik ez a helyzet, egyiküknek mennie kell. Mégpedig – ha nincsen köztük megegyezés – annak, aki később került be. Így maradhatott tíz év után is hivatalában Ladvánszky György.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

6 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

12 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.