Kevin kutya saját vloggal jelentkezik Facebook-oldalán. A közösségi médiából ismert és ma már az RTL Klubon is műsort vezető, egykor menhelyi blöki Pacsi! című kutyás reality-magazinjának első évada szombaton véget ért, de a közösségi oldalakon a következő időszakban is új, kutyás tartalmakkal készül Kevin és gazdája, Molnár Karesz. A vlog első részében a szlovéniai Pirant mutatják be kutyás szemmel - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

„A visszajelzések alapján is sikeres évadot zárhatunk”

– meséli Molnár Karesz, a Pacsi! műsorvezetője.

„Tíz kutyus örökbefogadását mutattuk be az elmúlt 12 hétben, és számos olyan problémával foglalkoztunk, amely izgalmas és tanulságos lehet a városi kutyás életmódot folytatók számára” - tette hozzá.

Mint írják, a műsor és Kevin közösségi médiás jelenlétének köszönhetően nőtt az örökbefogadási kedv a nézők és a követők körében.

Kevin kutya
Kevin kutya

„Több olyan történetet hallottunk már a menhelyek munkatársaitól, hogy sokan úgy érkeznek hozzájuk, hogy látták a Pacsi! egy-egy adását, amely megerősítette őket a döntésükben, sőt, olyan is van, aki kifejezetten Kevinre hasonlító kutyust keres.

Fontos, hogy aki úgy dönt, hogy otthont ad egy kedves négylábúnak, az lássa, milyen sok kutya vár örökbefogadásra a menhelyeken.

Ha örökbefogadunk, nem csak a választott kutyust mentjük meg, a helyére is egy újabb, otthontalan kutya érkezhet a menhelyen” – fogalmazott műsorvezető.

Kevin kutya
Kevin kutya

„Sokan megszerették Kevint az elmúlt időszakban, szeretnénk, ha az első évad vége után nem maradnának Pacsi!-s tartalmak nélkül. Nekik készül a vlog, amelynek első részében bemutatjuk, milyen szuper, kutyabarát hely a szlovéniai Piran. Remélem, sokan velünk tartanak majd online is” – mondta Molnár Karesz.

A Pacsi! vlog első része itt tekinthető meg.