2014. szeptember 02.

Ki Mit Tube számokban

Tíz nap alatt közel 200 feltöltött film és több mint 2,5 millió megtekintés az online tehetségkutató eddigi mérlege.

Tíz nap alatt közel 200 feltöltött film és több mint 2,5 millió megtekintés az online tehetségkutató eddigi mérlege.

Az augusztus 21-i start óta közel 200 „pályaművet” töltöttek fel a versenyzők, amelyek többsége zenei produkció, de extrémsportoló videója éppúgy megtalálható a www.kimittube.hu oldalán, mint versmondóé, tánccsoporté, ismert és ismeretlen vloggeré. Az érdeklődés a szervezők legoptimistább becsléseit is felülmúlja: a Ki Mit Tube első tíz napjának mérlege eddig több mint 2,5 millió megtekintés.

A Ki Mit Tube-on az érdeklődők eddig 2 826 536 perc videót néztek meg. A közel 200 versenyprodukció mellett a 10 nap leforgása alatt 61 zsűrivideó is felkerült az oldalra. Mondik Noémi, Puzsér Róbert, Péterfy Bori, Szirmai Gergő és a többi zsűritag véleményére kiemelkedően kíváncsiak voltak a tehetségkutató követői: ezek a legnépszerűbb videók között szerepelnek.

A feltöltési időszak szeptember 13-ig tart, eddig lehet nevezni az új videókat, majd a zsűrin a sor, hogy a 15 legtöbb szavazatot elérő produkciót ötre csökkentse. A végső öt szeptember 21-én, a YouTube-on élőben közvetített showműsoron méretteti meg magát az értékes nyereményekért.