Változás történt a Médiapiac Kft. tulajdonosi struktúrájában, de ez lapunk működését semmiben nem érinti. Folytatódik a magazin, az online és a rendezvényeink megújítása.

Az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. tulajdonosa és vezetője megállapodott, hogy a 2017 elején az Observer tulajdonába került Médiapiacot az ügyvezető megvásárolja. Cél továbbra is a lehető legszélesebb médiapiaci platform létrehozása, amely minden aktuális hírről, hazai és nemzetközi trendről beszámol, műfajra, értékekre, méretre tekintet nélkül.

A Médiapiac nemcsak a médiapiaccal, hanem a médiával, a kommunikációval és a marketinggel is foglalkozik. Céljaink változatlanok: a sikeres konferenciáink bővítése, a kéthavi lapból havi lap készítése, s a minél meghatározóbb szerep a médiapiaccal kapcsolatos jogi, üzleti és közéleti vitákban, döntésekben.

A kiadónk eddigi ügyvezetője – aki mostantól egyben tulajdonos is – Göbölyösné Mátrahegyi Anna irányítja továbbra is a Médiapiac Kft.-t, ahogy a tartalomban sem lesz változás, hiszen ugyanaz a stáb, főszerkesztő készíti a magazint és mediapiac.com-ot.

Új rekord a Sport TV-n

9 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

10 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.