2012. szeptember 11.

Kiadóvá vált a Femina.hu

Hat év után alakítja át tevékenységét a médiacég. A sales house irány nem járható.

Hat év után alakítja át tevékenységét a médiacég. A sales house irány nem járható.

Hat év után átalakítja működését a Femina.hu, amely a brand megtartása mellett "médiakiadóvá" pozicionálja át magát, és Femina Media néven folytatja. Ez gyakorlatilag a Femina.hu, a Retikül.hu és a Nőifriss.hu alkotta portfolió egységesebb kezelését jelenti. Emellett lemondanak a korábbi sales house építési tervekről, mert "nehéz összeegyeztetni különböző cégek, portálok elképzeléseit, céljait".

"Médiakiadóként továbbra is célunk a minőségi tartalomszolgáltatás, de emellett kiemelt figyelmet fordítunk a mobilplatform fejlesztésére és a komplex projektek kivitelezésére is. A jövőre nézve olyan távlati terveink vannak, melyek szükségessé tették a Femina Media életre hívását" - mondta el Gyulai György, a Femina Media tulajdonosa.

"Büszke vagyok arra, hogy külső cég bevonása nélkül hozzuk létre termékeinket. Hiszem, hogy egyik kulcsszerepe a trendteremő és innovatív szerepünknek a piacon, hogy 100 százalékosan házon belül készítünk mindent egy-egy új termék indulása esetén: a hazai és nemzetközi trendeket feltáró kutatástól kezdve az adott portál ergonómiai, grafikai felépítésének megtervezésén keresztül a programozásig" - tette hozzá Szabó Mariann, értékesítési vezető.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.