2010. június 13.

Kihagyott gólhelyzet

Nézők milliói káromkodhattak szombat este: a legrégebbi brit kereskedelmi csatorna kihagyta Anglia első vébé-góljának élő közvetítését.

Nézők milliói káromkodhattak szombat este: a legrégebbi brit kereskedelmi csatorna kihagyta Anglia első vébé-góljának élő közvetítését.

Az ITV HD jelét közvetítő műholddal ugyanis valami technikai gubanc akadt, erre az adáslebonyolító rendszer automatikus elindított egy reklámblokkot. Senki nem gondolta ugyanis, hogy az Egyesült Államok együttesével összecsapva már a negyedik percben a kapuba találhat egyik csatáruk, így pár másodperccel a gól előtt elindították a reklámblokkot – így a publikum annak rendje és módja szerint lekésett a találatról. Keserűségüket csak fokozhatta, hogy azt viszont valós időben nézhette végig mindenki, aki ide kapcsolt, hogy milyen, egyes kommentátorok által csak iskolás bénázásként értékelt bakival segítette hozzá az angol kapus az egyenlítő gólhoz az amerikaiakat.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

2 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

19 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.